Barion Pixel

Rólunk

A Teleki Blanka Gimnáziumi Alapítvány 1991-es alapítása óta az iskola diákjait és az oktatás feltételeinek előmozdítását támogatja.

Dokumentumok

Alapdokumentumok

Könyvviteli beszámolók

2021 (pdf)
2020 (pdf)
2018 (pdf)
2017 (pdf)
2016 (pdf)
2015 (pdf)
2014 (pdf)
2013 (pdf)
2012 (pdf)

Adó 1% beszámolók

2018 (pdf)

KSH beszámolók

Mérföldköveink

2022. november

Euro számlát nyitottunk

Így már euróban is fogadunk adományokat.

2022. szeptember

Adó 1% rekordbevétel

2022-ben több mint 2,4 millió forintnyi felajánlást kaptunk. Ezzel öt év alatt közel ötszörösére nőtt a támogatásunk.

2022. szeptember

Virág István-díj első alkalommal

Gál Ferenc igazgató 2021-ben 1.000.000 Ft-os alapítványi hozzájárulással megalapította a kizárólag a Teleki Blanka Gimnázium tanárai számára kiadható „Virág István-díjat”.

2022. április 6.

Pedaigosz

Műsoros estet tartottunk a Teleki Blanka Gimnáziumi Alapítvány javára. Az est keretében előadtuk a PEDAIGOSZ című vígjátékot, amelyet iskolánk tanárai írtak és játszottak. Támogató szülőktől és öregdiákoktól összesen 700.000 Ft adományt gyűjtöttünk az est során.

2022. április

Pályázatot nyertünk

Működési költségeinkre vissza nem térítendő támogatást nyertünk a Nemzeti Együttműködési Alap Új nemzedékek jövőjéért kollégium pályázatán.

2022. január 10.

Teleki Café

Átadtuk a felújított Teleki Cafét! Ez egy olyan különleges terem, mely étkezési, kikapcsolódási és találkozási helyet kínál minden iskolapolgárnak. A Teleki Café az iskolai alapítvány anyagi támogatásával szülők önkéntes munkájának köszönhetően jött létre.

2021. szeptember

Új öltözőszekrények

Új, színes öltözőszekrényeket vásároltunk a diákok számára.

2021. augusztus

Vajda Cecília zongorája

Vajda Cecília az Erzsébet Nőiskola egykori növendéke volt. Zongoráját a Teleki Blanka Gimnázium a hangszer teljes restaurálását követően befogadta.

2021. június

Honlap

Saját honlapot kapott az alapítvány, amelyen keresztül tájékoztatást adunk híreinkről, elérhetők alapdokumentumaink és bankkártyás fizetési rendszeren keresztül támogatást fogadunk. A honlapot Kovács Tamás társadalmi munkában készítette és szerkeszti.

2021. január

Logó

Meskóné Sütő Ágnes kuratóriumi tagnak köszönhetően saját logót kapott alapítványunk.

2020. tavasz

Online oktatás

Az online oktatás során az alapítvány nagy erővel támogatta az iskola online működését: laptopokat, Wacom táblákat vettünk. A járványhelyzet miatt nem tudtunk szalagavatót tartani, ezért kivételesen az alapítvány más módon támogatta a végzős diákokat: a szalagokat, a matematika próbaérettségit és három osztály tablófotózását támogatta.

1991. április 3.

Alapítás

A bíróság bejegyezte a Teleki Blanka Gimnáziumi Alapítványt 60.000 Ft-os vagyonnal.